Vier vragen aan Jos Driessen: “Gun elkaar omzet, en succes is het logische gevolg”

Wat is jouw verhaal?

“Andi is een state-of-the-artdrukkerij en actief voor lokale, nationale en internationale organisaties. Wij bieden elke dag een meerwaarde voor onze klanten.” Volgens Jos kijkt Andi veel verder dan louter drukwerk. “We werken hier met alle medewerkers dagelijks vol enthousiasme aan de verschillende opdrachten. We doen dit steeds op een snelle maar kwalitatieve en duurzame manier. Door het inzetten van zowel online- als offlinemiddelen en de allernieuwste printoplossingen zorgen we ervoor dat de communicatieboodschappen van onze klanten steeds opnieuw onderscheidend zijn.”

Wat kan Andi Smart Print Solutions voor Aviation Valley betekenen?

Volgens Jos kan Andi een belangrijke invulling geven aan de crossmediale strategie van bedrijven op Aviation Valley. “Ik wil bedrijven er bewust van maken dat de efficiëntie van moderne druk- en printtechnieken hun hele mooie kansen biedt; zo is het vele malen efficiënter als jouw klant iets in handen krijgt, dan wanneer je één van de tien mailings per dag bent.”

“Zo printen we bijvoorbeeld met de modernste inkjettechnologie die bij uitstek geschikt is voor hoge volumes. Hiermee is het ook mogelijk om drukwerk te personaliseren en aan te passen aan individuele wensen. Alles verloopt geautomatiseerd via een gebruikersvriendelijke onlineportal en we leveren volgens het just-in-timeprincipe.”

Met wie zou je een kopje koffie willen drinken?

“Ik ben er oprecht trots op dat ik bij Andi werk. Het bedrijf bestaat dit jaar exact 90 jaar en dat is niet niks! Dit trotse gevoel wil ik ook bij andere ondernemers versterken zodat we samen succesvol kunnen zijn. Als dit samenvalt met het drinken van een kop koffie, graag!”

“Collega’s vertellen dat het lijkt alsof ik al jaren voor Andi Smart Print Solutions werk, daar ben ik trots op”

Wat is jouw droombeeld voor Avation Valley in 2025 ?

“Mijn wens is dat iedereen de deuren voor elkaar openzet. We moeten elkaar hier op Aviation Valley kunnen bezoeken. Ik hoop ook dat er oprechte wil is om met elkaar te willen samenwerken; dat zal voor elk bedrijf een meerwaarde zijn: win, win, win!”

Jos Driessen
Salesmanager Andi Smart Print Solutions

Bert Schols