Gemeentes Westelijke Mijnstreek eren schitterend ondernemerschap met tweede editie Brilliant Business Awards

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

De tweede editie van deze ondernemers award, vindt plaats op dinsdag 16 april 2019 in het Multifunctioneel Centrum de Grous in Stein. Op deze feestelijke avond worden de Parel, Diamant en de Robijn-awards uitgereikt aan de meest succesvolle, klantgerichte en snelst groeiende ondernemers.

In de Westelijke Mijnstreek zijn er tal van bedrijven die op een succesvolle manier aan de weg timmeren, op een innovatieve manier. Juist die bedrijven mogen best eens in het zonnetje gezet worden. “Veel van die bedrijven zijn bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen“, vinden de initiatiefnemers en verantwoordelijke bestuurders van de samenwerkende gemeentes. “Daarnaast promoot de prijs de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Immers, succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in de regio!”

Succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in de regio!

And the winner is…

De genomineerde ondernemers en bedrijven kunnen in drie categorieën in de prijzen vallen.

1. De Diamant-award is voor de onderneming die in de Westelijke Mijnstreek succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of bedrijfsconcepten en daarmee een visitekaartje is voor de regio.

2. De Parel-award wordt uitgereikt aan de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.

3. De Robijn-award is voor de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden. Per categorie kiest een driekoppige vakjury de winnaar.

Inschrijven is nu mogelijk

Welk bedrijf of ondernemer uit de Westelijke Mijnstreek verdient een van deze prijzen?

Herken jij jezelf in een van bovengenoemde criteria? Wil je een ander bedrijf of collega-ondernemer inschrijven voor de Brilliant Business Awards? Dat kan via deze link. Na de inschrijving bekijkt een vakkundige jury welke bedrijven uiteindelijk genomineerd worden. Op de award avond worden de winnaars bekend gemaakt. Inschrijven kan nog tot en met 16 februari 2019. Wacht dus niet te lang!

De genomineerden worden eind februari bekendgemaakt.

Meer informatie?

Bezoek de website van Brilliant Business Awards.

Moniek Schoofs