istockphoto-1223186484-1024x1024.jpg
Bereikbaarheid

Themabijeenkomst bereikbaarheid en mobiliteit Aviation Valley

09 november 2022

Beste ondernemer op Aviation Valley,

Uit een enquĂȘte van Aviation Valley en Arriva blijkt dat ruim 90% van de werknemers op ons terrein met de auto naar werk komt. En dat terwijl de brandstofprijzen hoog zijn en verduurzaming steeds belangrijker wordt. De wereld is in korte tijd snel veranderd wat vraagt om meer flexibiliteit en oplossingen voor woon-werk- en zakelijk verkeer zoals aan OV, fiets en (e)-carsharing. Heb jij jouw mobiliteitsbeleid al opnieuw onder de loep genomen?

Tijdens deze bijeenkomst willen we ondernemers stimuleren om te kijken wat we gezamenlijk kunnen doen om ervoor te zorgen dat andere (duurzame) vormen van mobiliteit gestimuleerd kunnen worden.

Ook vanuit de overheid worden maatregelen getroffen om duurzaam reizen te stimuleren. Vanaf 1 juli 2023 verplicht een nieuwe wetgeving bedrijven met meer dan 100 werknemers om de CO2-uitstoot van woon-werk en zakelijk verkeer te registreren en rapporteren. Tijdens deze bijeenkomst praten we je hierover bij en geven handvaten om je mobiliteit te managen.

Programma:

8:30 - 8:35: Welkomstwoord
8:35 - 9:00: EnquĂȘteresultaten en flexibele mobiliteit via Glimble door Arriva
9:00 - 9:20: (e)-carsharing door Goodmoovs / Stichting Limburg Elektrisch
9:20 - 9:30: Vragen en discussie

Locatie: Jaguar Land Rover Afrikalaan 31, 6199 AH Maastricht Airport

Aanmelden kan via de uitnodiging in de BIZ Aviation Valley app of via de desktop.

Ben je zelf niet in staat om de bijeenkomst bij te wonen, maar iemand anders binnen je organisatie wel? Meld je dan aan via info@aviationvalley.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze persoon ook wordt toegevoegd aan de app.


Met vriendelijke groet,

Ward van der Venne, Voorzitter BIZ Aviation Valley