Brilliant-business-awards-1-1.jpg

Brilliant Business Awards 2023

01 februari 2023

De vierde editie van de Brilliant Business Awards vindt plaats op woensdag 19 april 2023. Tijdens deze feestelijke avond bekronen de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein wederom het gevarieerd en gedifferentieerd bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek voor alle innovatieve, servicegerichte en duurzame prestaties. In drie categorieën strijden telkens drie genomineerden om de felbegeerde trofee. Iedereen kan een bedrijf nomineren. Nomineren kan tot 1 februari 2023.

Er zijn in drie categorieën prijzen te verdienen:

  • De Diamant is voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of zijn of haar bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio.
  • De Parel wordt uitgereikt aan de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of publieke dienstverlening.
  • De Robijn is voor de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden met potentie voor de toekomst.

De winnaars worden door een vakjury gekozen.

Bent u of kent u een ondernemer die het verdient om op 19 april in het zonnetje gezet te worden? Nomineer dan nu via Brilliant Business Awards | Nomineren voor de Awards