Banner1.jpg
Bereikbaarheid

Doe jij ook mee aan het creëren van een bereikbaar bedrijventerrein?

09 september 2024

Beste ondernemer, HR-professional, collega werkzaam op Aviation Valley,

Zoals je misschien wel weet, hebben wij afgelopen donderdag 5 september een bijeenkomst gehad, georganiseerd door het bestuur van de biz Aviation Valley. Tijdens deze bijeenkomst bood Zuid-Limburg Bereikbaar aan om gezamenlijk een plan op te stellen om de mobiliteitsaanpak van ons bedrijventerrein te verbeteren. Waarom? Omdat dit bedrijventerrein meer omvat dan alleen ondernemers en multinationals; het bestaat uit meer dan 6.000 mensen voor wie wij graag de werkweek een beetje beter willen maken. Wij hopen dat jullie dat ook willen.

Tijdens de bijeenkomst hebben wij met de aanwezige bedrijven gesproken over het aanbod van Zuid-Limburg Bereikbaar, dat wij graag via dit bericht met jullie willen delen. Normaal gesproken brengt een organisatie als Zuid-Limburg Bereikbaar de mobiliteitsbehoeften per individuele onderneming in kaart. Nu hebben wij, samen met Aviation Valley en de gemeente Beek, de mogelijkheid gecreëerd om dit gezamenlijk aan te pakken voor alle ondernemingen. Zo kunnen we passende oplossingen creëren die zowel voor kleine als grote werkgevers werken. Velen van jullie zijn bekend met eerdere pogingen om de mobiliteit te verbeteren, zoals extra buslijnen. Dit keer willen wij het anders aanpakken door een gezamenlijke oplossing te zoeken die voortkomt uit de behoeften van alle medewerkers. Dit leidt uiteindelijk tot een beter bereikbaar kantoor, betere klandizie, inclusiviteit voor medewerkers met een beperking en een grotere aantrekkelijkheid voor young professionals. Naar verwachting zullen in de toekomst steeds meer mensen geen auto bezitten.

Wat vragen wij van jullie? Samen met Zuid-Limburg Bereikbaar hebben wij een enquête opgesteld die in ongeveer één minuut kan worden ingevuld. Deze korte enquête biedt ons waardevolle inzichten in de trends op ons bedrijventerrein, terwijl de drempel voor deelname laag blijft. Deelname is bijvoorbeeld kosteloos. Om de enquête onder jullie collega’s te verspreiden, hebben wij alleen een contactpersoon nodig waarmee wij kunnen schakelen.

Wij hopen dat jullie ook een steentje willen bijdragen aan het verbeteren van Aviation Valley. Als slechts 10% van de medewerkers een verbetering in bereikbaarheid merkt, hebben wij al 600 mensen geholpen.

Wij gaan ervoor, jullie ook?

Laat dit dan weten door een mail te sturen naar info@aviationvalley.nl met hierin bedrijf – naam contactpersoon en mailadres contactpersoon.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van BIZ Aviation Valley

Ward van der Venne
Harold Counet
Roel Ubaghs
Janot Beckers
Nick Hesel