Schermafbeelding 2023-02-09 173214.jpg
Bereikbaarheid

Met korting reizen van en naar Aviation Valley

09 februari 2023

Tijdens de bijeenkomst over bereikbaarheid op Aviation Valley in november 2022 heeft Arriva een presentatie gegeven over de glimble app. Er bleek behoefte te zijn aan een probeeraanbod om reizen met het OV te stimuleren.


Vanaf nu is het mogelijk om met korting van en naar Aviation Valley te reizen. Daarvoor gebruik je de glimble app. Glimble is de nieuwste reisapp van Arriva. Met glimble reis je met al het OV in Nederland (dus ook NS) zónder OV-Chipkaart.

Reis je van of naar Aviation Valley dan ontvang je in 2023 5% korting op alle Arriva reizen als je deze met glimble maakt.

De kortingscode vind je hier Reis voordelig naar Aviation Valley (glimble.nl)

Naast dit scherpe aanbod maak je tot en met maart 2023 daarbovenop gebruik van 10% extra korting op alle reizen met NS en Arriva in de daluren. Korting op korting dus!

Glimble Zakelijk
Glimble is door werkgevers in te zetten bij hun medewerkers. Reizen je medewerkers met glimble dan kunnen ze in de app aangeven of het een woon-werk of een zakelijk reis is. In dat geval betaalt de medewerker de reis niet zelf maar ontvangt de werkgever maandelijks achteraf een factuur van deze reizen. Dergelijke reizen hoeven dus niet meer gedeclareerd te worden.

Werkgevers op Aviation Valley ontvangen op zakelijke reizen gemaakt met Arriva bus of trein 15% korting!

Meer informatie nodig kijk op www.glimble.nl/zakelijk

Of neem contact op met Jochem Reintjes: 06 82505403 of jochem.reintjes@glimble.nl