Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Laatste nieuws

Brilliant Business Awards 2023

‚ÄčOp 19 april 2023 worden in Beek opnieuw de Brilliant Business Awards uitgereikt. Met deze awards eren en waarderen de gemeenten Stein, Beek en Sittard-Geleen het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. En dat doen ze tijdens een…

Lees verder

Agenda

Wat staat er binnenkort allemaal te gebeuren? Bekijk hier de agendapunten van Aviation Valley.

#
9 nov. 2022 08:30
Tijdens deze bijeenkomst op 9 november 2022 willen we ondernemers stimuleren om te kijken wat we gezamenlijk kunnen doen om ervoor te zorgen dat andere (duurzame) vormen van mobiliteit gestimuleerd kunnen worden.
#
14 jun. 2022 10:27
Op woensdag 29 juni zal de Branding & Communicatie strategie van Aviation Valley bekend worden gemaakt. De afgelopen 2 maanden heeft het bestuur BIZ Aviation Valley samen met communicatiestrateeg Martijn Kagenaar een strategie ontwikkeld om de Branding & Communicatie van Aviation Valley te verbeteren. Er zijn interviews met verschillende ondernemers afgenomen en er is onder andere een Merkpaspoort gemaakt.
Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie