Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Agenda

Duurzaamheid

Inspiratiesessie Van Energiezorgen naar Kansen: Ontdek de mogelijkheden van verduurzamen

Wij zijn verheugd om je uit te nodigen voor een boeiende inspiratiesessie over de kansen en mogelijkheden die een Smart Energy Grid kan bieden om continuïteit en groei te waarborgen. Deze sessie belooft een unieke gelegenheid te zijn om meer inzicht te krijgen in de technische, organisatorische en juridische aspecten van het opzetten van een intelligent energienetwerk op Aviation Valley.

Community

Bedrijventerrein Challenge 2023

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt de ultieme strijd tussen de bedrijven van de SIM Bedrijventerreinen plaats bij Fun Valley Maastricht welke traditioneel getrouw afgesloten zal worden door een culinaire BBQ en een spetterend optreden van John Tana.

Laatste nieuws

Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie