Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Laatste nieuws

Agenda

Wat staat er binnenkort allemaal te gebeuren? Bekijk hier de agendapunten van Aviation Valley.

#
4 mei 2022 14:06
Veiligheid creëer je samen! Overlast, onderhoud, ondermijning en inbraken zijn problemen waar veel bedrijventerreinen mee te maken hebben. Een onveilig of verloederd terrein heeft een afschrikkende werking en kan een negatieve impact hebben op de bedrijfsvoering.
#
21 apr. 2022 10:20
Op woensdag 13 april heeft de BIZ AV Themabijeenkomst Communicatie & Branding plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst is uitgelegd hoe wij aan de slag zullen gaan met het thema Communicatie & Branding. Op woensdag 22 juni willen we tijdens een ontbijtsessie graag inzicht geven in hoe het project verlopen is en natuurlijk wat de uitkomst is. Hoe gaan we BIZ Aviation Valley verder branden en op de kaart zetten?
Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie